Sójové vločky
Sójové vločky – rostlinný základ plný výživy
Sójové vločky jsou bohatým zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny, přirozeně bez lepku a lehce stravitelné. Obsahují cenné vitaminy skupiny B, hořčík a železo, a jsou tak ideální volbou pro vegetariány, vegany i všechny, kdo hledají funkční potravinu bez zbytečných přísad. Skvělé do kaší, jogurtů i pečení.
Sójové vločky
Chceš do jídelníčku dostat více bílkovin, vlákniny a zároveň podpořit tělo důležitými živinami? Sójové vločky jsou přesně to, co hledáš. Jsou přirozeně bohaté na rostlinné bílkoviny, vlákninu a také cenné vitaminy skupiny B, vápník, železo, hořčík a draslík. Díky své lehké stravitelnosti a neutrální chuti se skvěle hodí do kaší, jogurtu, smoothie, pečení nebo třeba i jako základ rostlinné „masové“ směsi.
Jsou ideální pro všechny, kteří si hlídají váhu nebo jsou v redukční dietě – skvěle zasytí, mají nízký obsah cukru a podpoří správné trávení. Jednoduchý způsob, jak udělat z běžného jídla funkční a plnohodnotnou porci.
Složení: sójové boby bez slupek.
Nutriční hodnota na 100g výrobku: energetická hodnota 1813 kJ/ 435 kcal; tuky 23g, z toho nasycených mastných kyselin 3,9g; sacharidy 13g, z toho cukry 5,7g; vláknina 10g; bílkoviny 39g; sůl 0,02g.
Skladování | Skladuj na chladném a suchém místě, chraň před světlem |
---|---|
Může obsahovat stopy | LEPKU, MLÉKA (LAKTÓZY), SEZAMU, MANDLÍ, LÍSKOVÝCH OŘECHŮ, VLAŠSKÝCH OŘECHŮ, KEŠU a PISTÁCIÍ |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Proteinové kuličky a vločky |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.