Proteinový tmavý chlebík Premium

15 hodnocení
Značka: Ketolinie

PROTEINOVÝ TMAVÝ CHLÉB PREMIUM  

chleba který Vám opravdu něco dá

  • 1 porce / 70 g
  • BEZ GMO
  • S VYSOKÝM OBSAHEM VLÁKNINY
  • VYSOKÝ PODÍL BÍLKOVIN
  • S NÍZKÝM OBSAHEM CUKRŮ
  • BEZ KONZERVANTŮ

 

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 327
219 Kč 219 Kč / 1 ks
Proteinový tmavý chlebík Premium
15 hodnocení
Značka: Ketolinie
4,9 15 hodnocení

Tmavý poctivý proteinový chleba Premium si Vás získá jak svou vynikající chutí, tak i svou vláčnou konzistencí v křupavé slupce. Náš chléb je svým složením vhodný jak do diety tak i pro každodenní zdravý životní styl. Nasytí a dodá tělu velké množství bílkovin, vlákniny a dalších tělu prospěšné látek. 

 

 SYPKÁ SMĚS PRO PŘÍPRAVU CHLEBA S PROTEINY A VLÁKNINOU

Balení obsahuje

450 g směsi na bezlepkový chléb Premium s proteiny a vlákninou.

K tomu přidáme 410 ml vlažné vody, 6 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí.

Návod k přípravě v domácí pekárně:

Před otevřením sáček protřepeme, aby se jeho obsah dobře promísil. Do mísící nádoby nalijeme vlažnou vodu. Přisypeme obsah balení. Uprostřed směsi vytvoříme důlek, do kterého přidáme sušené nebo čerstvé droždí. Pečeme na krátký program cca 2 hodiny (např. 2 hodiny a 10 minut). 

Návod k přípravě v klasické troubě

V míse důkladně smícháme „suché“ ingredience – směs a droždí.
Přilijeme vlažnou vodu a vařečkou, nebo pro lepší promíchání doporučujeme i rukou hněteme do hladka (cca 5 minut). 
Těsto přesuneme do nádoby, ve které budeme péct, a necháme kynout v troubě předehřáté na 35–40 °C po dobu cca 55 minut. Do pečící formy doporučujeme vložit na pečící papír.
Pečeme cca 1 hodinu nejlépe takto:

  1. Troubu předehřejeme na 175 °C, vložíme do ní vykynutý chléb a zároveň vhodíme na dno trouby kostky ledu – jeden plný hrnek (v troubě se vytvoří pára). 
  2. Přibližně 10 minut před koncem pečení můžeme troubu vyvětrat – otevřít a zase zavřít.

Nedokážete celý bochník chleba zkonzumovat začerstva? Naše směsi byly vyvinuty tak, abyste si pečivo z nich mohli zamrazit. Pečivo si zachová své kvality i po rozmražení.

Složení : směs bílkovin ( pšeničná , sójová a lupinová), sójový šrot,
lněná semena, slunečnicová semena, sójová mouka, pšeničná celozrnná mouka, pšeničné otruby, jablečná vláknina , sezamová semena, jedlá sůl, pražená ječná sladová mouka.


Alergení složky : vyznačeny ve složení tučným písmem 

Může obsahovat stopy těchto alergenů : vejce, mléko, lískové ořechy

 

 Uchovejte v suchu  při teplotě do 25 °C

Doplňkové parametry

Kategorie: Proteinové pečivo
Hmotnost: 0.45 kg

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení